Csikós Katalin

Csikós Katalin

  • Kapcsolattartó
  • Gyula
+36 (70) 678 9989
Üzenet küldése
Kedves Érdeklődő!

Csikós Katalin vagyok, Gyulán élek családommal. A Városi Ingatlaniroda helyi csapatát erősítem.

Teljes diszkrécióval és megbízhatósággal dolgozom.
Számomra fontos, hogy olyan üzletet kössünk, amelynek a végén mindkét fél mosolyog. Bármilyen ingatlanra nyitottan várom szíves megkeresését. Az Ön elképzelésének figyelembevételével próbálom meg a legkiválóbb befektetést megtalálni.

Cégünk az egyéni igények kiszolgálása mellett maximális körültekintéssel - az Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva - végzi munkáját.
Az Ön által kiválasztott ingatlanokról teljes körű felvilágosítást adok akár telefonon akár e-mailen, és előre egyeztetett időpontban helyszíni megtekintést is biztosítok!

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.”

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Tip-Top kis ház Orosházán

Orosháza
Eladó családi ház, 85 m2
20 900 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

BÉKÉSCSABA KERTVÁROSI LAKÓÖVEZETÉBEN ÚJONNAN ÉPÜLŐ...

Békéscsaba
Eladó családi ház, 105 m2
52 500 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

BÉKÉSCSABA KERTVÁROSI LAKÓÖVEZETÉBEN ÚJONNAN ÉPÜLŐ...

Békéscsaba
Eladó családi ház, 105 m2
52 500 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

BÉKÉSCSABA KERTVÁROSI LAKÓÖVEZETÉBEN ÚJONNAN ÉPÜ...

Békéscsaba
Eladó családi ház, 107 m2
53 500 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

Eladó Apartman Gyula központjában

Gyula Belváros
Eladó tégla lakás, 66 m2
35 900 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

GYULÁN A VÁRFÜRDŐ KÖZELÉBEN LUXUS HÁZ ELADÓ

Gyula Fürdőövezet
Eladó családi ház, 218 m2
199 000 000 Ft
Csikós Katalin

Csikós Katalin

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Kati a magánhirdetésem alapján keresett fel, hogy az ingatlan eladásában segíthessen. Mialatt átbeszéltük a szerződést, a kollégája el is készítette a kiváló minőségű fényképeket az ingatlantról. Kivétel nélkül mindig időben, az előre egyeztetett időpontban érkezett a vevői megtekintések alkalmával. Ezen alkalmakkor mindig udvariasan és segítőkészen állt az érdeklődők rendelkezésére. Katit könnyen és gyorsan el lehetett érni telefonon/e-mailben/üzenetben bármilyen kérdés is merült fel. Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával. Bátran ajánlom a segítségét mindenkinek, aki ingatlan eladás vagy vásárlás előtt áll.

Herczeg Zoltán

2021.április 14-én hívtam fel Csikós Katalint lakás vásárlás miatt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Segítőkész, kedves volt, mindent megmutatott és elmondott a lakásról. Gyors ügyintézése során következő héten már aláírtuk a szerződést. Nagyon köszönöm a segítségét, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tóth Józsefné

Tóth Józsefné

2021 március hó 8. napján bíztam meg Csikós Katalint a Gyulai “Városi Ingatlaniroda” munkatársát, hogy lakásomat értékesítse. Katalin nagyon pontosan jelent meg a megbeszélt időpontban, hogy felmérje az ingatlant. Alaposan magabiztosan végezte a munkáját. A lakásról készült képekkel gyorsan talált érdeklődőt , akiknek személyesen mutatta be az ingatlant és minden érdeklődő megtekintése után fel is hívott, hogy tájékoztasson a fejleményekről. Alig egy hónap után meg is találta a potenciális vevőt, és sikeresen meg is történt az adásvétel. Nagyon meg vagyok elégedve Katalin munkájával, szakértelmével és rugalmas ügyintézésével. Amennyiben szükségem lesz még egy ingatlanszakember segítségére , azonnal jelentkezek Csikós Katalinnál.

Kozák Ferenc