Lovas tanya Komárom-Esztergom megyében

5782 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kincs a Város szélén
Itt még a lovak is vidámak. Budapesttől 60 Km-re Tatabányán a Gerecse lábánál található lovas birtok eladó. A birtok belterületen patakpart mentén terül el, egy közel 4 hektáros területen, mely szántó, legelő, és gyep besorolásként szerepel. Jelenleg lovardaként működik, de nagyon sok lehetőség rejlik benne. A kétszintes főépület ami jelenleg lakóépületként funkcionál, valamikor étterem volt. Több kisebb nagyobb épületet találhatunk a birtokon, az egyik istálló 150 nm-es, 3 boxos lótartásra alkalmas, valamikor a tetőtéri beépítéshez engedélyezett terv is volt, valamint 4 kifutó, 2 lovas pálya, 2 oktató pálya tartozik hozzá. 3 bővizű kutat találunk a birtok területén. Összességében 7+6 zárt istálló, ezek állapota jó, míg egy 6 zárt istálló ami felújítást igényel. Sportolásra, ill. lovas táborok szervezésére kiválóan alkalmas.
Ha hosszútávon lótartásban gondolkodik, vállalkozó szellemű, és egy igényes családi életre vágyik, akkor jöjjön, nézze meg, és vágjon bele.
Ára: 140.000.000 Ft
Tel: 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.