Igényes kivitelezésű, erkélyes lakás Esztergom központjában

1248 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől elérhető közelségében, mindösszesen a 45km-re található Esztergom városában kínálok megvételre, egy tehermentes, liftes társasházi lakást.
Az igazi történelmi hangulatú városban, központi elhelyezkedéssel ,egy három szintes, igényes kivitelezésű, tégla építésű társasház első emeletén található az ingatlan.
Az igazán jól karbantartott 66m2-es lakás,5m2-es erkéllyel, külön mérőórákkal, külső hőszigetelő rendszerrel,klímaberendezéssel, és házközpontú fűtéssel rendelkezik. Az ingatlanban kialakításra került a nappali egy légtérben a konyhával- étkezővel, egy hálószoba, dolgozószoba, fürdőszoba, külön WC ,illetve egy közlekedő.
Valamint tartozik még az ingatlanhoz egy mélygarázsban található parkoló,mely egy személygépkocsi beállására alkalmas, .
Befektetésnek is tökéletes lehetőség ,a jelenlegi tulajdonos visszabérelné a lakást 1 évig .
Havi közös költség: 11.000.- forint
Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére, akik egy igazán dinamikusan fejlődő, gyönyörű történelmi városban, a Dunakanyar szépséges természeti környezetében keresik álmaik otthonát.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.