Hédit csak ajánlani tudom minden ingatlan vásárolónak és eladónak is. Mindig naprakész, segítőkész és rugalmas, munkáját maximális lelkesedéssel és szakmai tudással látja el. Több ízben vettük igénybe szolgáltatásait, mindig megelégedéssel. Köszönjük munkáját!

Mészáros Mónika

Rendkívül felkészült, alapos ingatlanos szakember! Korrekt minden irányban (a megbízó és a vevőjelöltek felé is). Rugalmas, sokrétű ismereteivel bármilyen ingatlanfajta értékesítésében járatos, beleértve a nagy volumenű ingatlanfejlesztéseket is. Jó szívvel ajánlom!

Székely László

Szia Anikó! Csak annyit szeretnék mondani, hogy még egy ilyen ingatlanközvetítő nincs, amilyen te vagy. Ennyire közvetlen és gyors munka, ritka ahogy ti dolgoztok. Csak ajánlani tudlak mindenkinek, aki házat, vagy albérletet keres. Rátok mindenki számíthat, nem fog csalódni! Köszönöm a segítséget!

Káló László

Amikor eldöntöttem, hogy hitelt veszek fel, több céget is felhívtam. Egyedül Adél hívott vissza, amiért azóta is hálás vagyok a sorsnak! Úgy zajlott le minden, mint a villám és egy percig sem éreztem magam egyedül, mindvégig fogta a kezemet. Felkészültségének és lelkiismeretességének hála, kimagaslóan jó konstrukciót hozott össze nekem. Kedves személyisége és jó humora még könnyebbé tette az ügyintézést! Nagyon örülök, hogy megismertem és szívből ajánlom őt mindenkinek! :)

Németh Enikő Lilla

Ferencet csak ajánlani tudom. Kedves, udvarias, pontos. Segítőkész mindenben, ami szóba kerül. Tályékozott, rugalmas. Mindezeken felül nagyon emberi, és közreműködő. Csak köszönni tudom mindazt amit eddig tett, és előre azt, amit még fog!

Máté Levente

Kedves Attila. Nagyon szépen köszönünk mindent amiben segített minket a házunk eladása során. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk , segítőkész ,korrekt ,pontos,közvetlen-barátságos és jól felkészült.

Pávics Zoltánné

Csabát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni! Pontos, korrekt volt az egész eladási folyamat alatt, mindig, mindenről tájékoztatott minket, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Nagyon rugalmas volt minden helyzetben! Bármi kérdésem volt szinte azonnal kaptam rá választ !Az adásvételt gyorsan, precízen előkészítette és részt vett annak lebonyolításában beleértve a vevővel, ügyvéddel való kommunikációt is!! Nem rendelkeztem sok tapasztalattal ingatlanvásárlással kapcsolatban ,minden kérdésemre kaptam választ és nagyon elégedett vagyok a munkájával! Nagyon megbízható, mindenkinek szívből merem ajánlani nem fog rosszul járni aki Csabát választja!!!!

Szilágyi Kitti

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Mónika nagyon segítőkész, mindig elérhető, és készségesen válaszol a kérdésekre. Hamar talált vevőt az ingatlanunkra, csak a hatósági ügyek miatt kellett várni. Ajánlom mindenkinek.

Dr. Bereczky Zsoltné

Éva kitartásának, és szorgalmának köszönhetően, egy teljesen problémamentes ingatlan értékesítésen vagyunk túl. Szakmájában kiváló, tudása széleskörű. Nagyon elégedettek vagyunk, a jövőben is mindenkinek csak ajánlani fogjuk. Köszönjük!

G. Tünde

Évi közvetlen, udvarias, nagyon türelmes, segítőkész ember. Bármikor elérhető, a felmerülő kérdésekre azonnal, megnyugtató választ ad. Az ingatlant nagyon gyorsan, rövid határidőn belül sikerült értékesítenie. Az értékesítést követően az új ingatlan vásárlásában is teljes körű segítséget nyújt, támogatásáról biztosít. Nagyon jó szívvel, csak ajánlani tudom.

Takács Angelika

A legjobb ügyintézőt választottuk feleségemmel, csokot igenyeltünk, mindent elintézett, rendkívül kedves és mindenre odafigyel,és azonnal elkészült minden, ami az ő feladata volt. Ajánlom mindenkinek, köszönjük szépen Viki!

Rácz Lajos

Nagyon nehéz lenne attól többet írni amit az előzőek már leírtak , ezért csak annyit, hogy profi , a legmagasabb szinten végzi munkáját! Köszönöm neki! További sok-sok sikeres értékesítést kívánok, és hozzá jó egészséget is!

Firák Lászlóné

Hédit jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ingatlan vásárlásán vagy eladásán töri a fejét. Nagyon gyorsan sikerült megtalálnia számunkra a megfelelő ingatlant és az adásvétel is gördülékenyen lezajlott. Köszönjük.

Méry László

Messzemenöleg el látja a munkáját, lelki ismeretes. Kedves kitartó .

Kónya Lászlóné

Faragó Ferencnek szeretném megköszönni a lelkiismeretes, precíz, segítőkész, megbízható és nagy szakértelemmel bíró munkáját. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Keressék bátran, ha eladó ingatlanjuk van.

Isdinszki Gábor

Nagyon örülök, hogy Timi volt a hitelügyintézőm. Elképesztően gyorsan pörgette az ügyintézést, folyamatosan tájékoztatott a folyamatról és a következő lépésekről. Minden nagyon simán ment, a hitelemet is extra gyorsan folyósította a bank. Köszi mindent Timi!

Szabó Rita

Hohl József ingatlanközvetítő munkájával maximálisan elégedett vagyok , mindenkinek ajánlani tudom. Gyors, szakszerű és főként tisztességes ügyintézés jellemzi.

Berkiné dr. Krizsán

Ági személyében egy profi, korrekt, segítőkész, emberséges, végtelenül türelmes ingatlanost ismertünk meg. Rövid idő alatt értékesítette az ingatlanunkat és mellettünk áll az új lakásunk megvásárlása során is. Mindenkinek ajánlom, akinek egy megbízható és szakmailag felkészült ingatlanosra van szüksége.

Tibor

Zolival vevőként léptem kapcsolatba. Minden hihetetlenül gyorsan és zökkenőmentesen zajlott a lakásvásárlás során. Zolitól folyamatos, pontos tájékoztatást kaptam, illetve bármilyen kérdésem merült fel, azonnal válaszolt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire simán is mehet egy ingatlan vásárlás. Nagyon köszi Zoli!

Szabó Rita